Τρίτη θέση ο Δημήτρης Κυρσανίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Urban Games!

Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης  κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Urban Games στην κατηγορία Parkour Freestyle που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Ολοκλήρωσε το run του με 24 βαθμούς, παρά τον πρόσφατό του τραυματισμό με μόλις 1 βαθμό διαφορά από τον νικητή του αγώνα. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Evguenii Aroian και Krystian Kowalewski στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για αυτή τη θέση, αν και νιώθω ότι μπορούσα και καλύτερα. Δούλεψα πολύ σκληρά μετά από τον πρόσφατό μου τραυματισμό και ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ξανά τον επόμενο μήνα στο Red Bull Art of Motion».

Αυτό το μετάλλιο είναι το πέμπτο από Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για φέτος μετά από τις νίκες του στην Κίνα (3η θέση: Παγκόσμιο κύπελλο parkour κατηγορία Speed Run), την Ιαπωνία (2η θέση: Παγκόσμιο κύπελλο parkour κατηγορία Speed Run & 1η θέση: στην κατηγορία Freestyle) και την Σαουδική Αραβία (3η θέση: FISE Battle of the Champions). Επόμενη στάση του Έλληνα πρωταθλητή, το Red Bull Art of Motion που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Ματέρα της Ιταλίας.

Μάθετε περισσότερα για τον Δημήτρη Κυρσανίδη:

TAGS: , ,

POST A COMMENT