Ο Νικόλας Πλυτάς εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα surfing της ISA!

Ο Νικόλας Πλυτάς έλαβε την πρώτη θέση στον πρώτο επίσημο Ελληνικό αγώνα surf,  στην Παλαιόχωρα Χανίων, τον περασμένο Μάρτιο, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Surfing της Διεθνούς Ομοσπονδίας Surfing (ISA), που διεξάγεται αυτές τις μέρες (15-22 Σεπτεμβρίου) στην Ταχάρα της Ιαπωνίας (ISA World Surfing Games 2018).

Η Ελλάδα συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο αναγνωρισμένο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που κατοχυρώνεται πλέον ως θεσμός. Ο Νικόλας, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, θα αγωνιστεί ανάμεσα σε 202 κορυφαίους surfers, που θα εκπροσωπήσουν 42 χώρες από όλες τις ηπείρους.

Nikolas Plytas (1)

Ο Έλληνας αθλητής δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα surfing της ISA. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα των αγώνων στην Ιαπωνία και έχω σκοπό να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Εύχομαι του χρόνου η ελληνική εκπροσώπηση να αποτελείται από περισσότερους αθλητές μας».

Ο Νικόλας αν και είναι μόλις 23 ετών, μετρά ήδη 9 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με τον αθλητισμό και το water ski. Μοιράζοντας τη ζωή του μεταξύ των surfing, wakeboard, skateboard και snowboard, ο Νικόλας έχει κατακτήσει πολυάριθμα μετάλλια και τίτλους σε πανελλήνιο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Τον Έλληνα αθλητή θα συνοδεύσουν στην Ιαπωνία ο πρόεδρος της ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ Χαράλαμπος Σαββάκης και ο έφορος Άγγελος Μπούτσικας, καθώς κρίνεται απαραίτητη η παρουσία των μελών της ISA στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα info για τον Νικόλα Πλυτά θα βρείτε στο link που ακολουθεί…

https://www.redbull.com/gr-el/athlete/nikolas-plytas

TAGS: , , , ,

POST A COMMENT