Η νέα συλλογή της Vans έχει κάτι από Tim Burton και «Nightmare Before Christmas»!

Το Nightmare Before Christmas (Ο Εφιαλτής των Χριστουγέννων) αποτελεί ένα από τα πιο θαυμαστά animated cult αριστουργήματα στην ιστορία του κινηματογράφου! Φέροντας την σφραγίδα του εκπληκτικού και πολυβραβευμένου Tim Burton, το συγκεκριμένο σκοτεινό παραμύθι αποτελεί ένα masterpiece που έχει δημιουργήσει μάλιστα την δική του “σχολή“. Η Vans αντλώντας έμπνευση από τη μοναδική αυτή ταινία και με αφορμή το Halloween που πλησιάζει επιχειρεί να μας ταξιδέψει στον σκοτεινό (και συγχρόνως… cute) κόσμο του αγαπημένου δημιουργού.

Η Vans προσκαλεί τους βρικόλακες, τα φαντάσματα και τα ξωτικά να γιορτάσουν το φετινό Halloween με τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της πόλης του Halloween, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία μιας μοναδικής συλλογής, με μια συλλογή 10 διαφορετικών μοντέλων υποδημάτων, την οποία συμπληρώνουν αντίστοιχα ενδύματα και αξεσουάρ, οι σχεδιαστές της Vans αναδεικνύουν επιλεγμένες σκηνές και χαρακτήρες της ταινίας, τιμώντας τη μακροχρόνια συνεργασία της Vans με τη Disney.

Η συλλογή της Vans και των Disney και Tim Burton “Τhe Nightmare Before Christmas” κυκλοφορεί στα καταστήματα από τις 4 Οκτωβρίου και καλεί τους λάτρεις της ταινίας να μπουν στον κόσμο της φαντασίας και την καλλιτεχνικής αξίας της λατρεμένης καλτ-κλασικής ταινίας.

 

TAGS: , , ,

POST A COMMENT