Η Vans “θολώνει τα νερά” με τη νέα Checkerboard συλλογή!

Το όνομα της Vans καθορίζει τις τάσεις στην ένδυση και την υπόδηση της ξεχωριστής urban culture, με φανταστικά προϊόντα που γίνονται άμεσα trend! H χαρακτηριστική Slip-On σκιακιέρα έχει γίνει συνώνυμο του “Off The Wall” state of mind της Vans από την πρώτη της εμφάνιση, το 1977. Το αγαπημένο μοτίβο έχει φορεθεί από surfers, skaters, BMX riders, καλλιτέχνες, μουσικούς και έχει οριστεί ως καμβάς δημιουργικής έκφρασης από τις τάσεις της μόδας. Για αυτή τη σεζόν, η Vans παρουσιάζει μια νέα προσέγγιση της κλασικής ασπρόμαυρης σκακιέρας με μια μίξη ενός ‘θολού’ εφέ.

Ξεκινώντας τη νέα χρονιά, η Vans παρουσιάζει το Blur Check Pack, με ένα ιδιαίτερο θολό και μπερδεμένο pattern στο πάνω μέρος του υποδήματος, στα μοντέλα Authentic, Old Skool, Classic SlipOn και Sk8-Hi.  Χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακά τυπωμένο γραφικό, το σχέδιο της σκακιέρας αποτυπώνει την αίσθηση κίνησης που είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει να το διπλοτσεκάρεις.

Το Blur Check Pack διατίθεται στην κλασική ασπρόμαυρη σκακιέρα  στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στο official corner της Vans στο Attica City Link και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

#MyVans

TAGS: , , , ,

POST A COMMENT