Η Vans μας ανοίγει την όρεξη με την συλλογή Late Night Pack

Η Vans παρουσιάζει τη συλλογή “Late Night Pack” σε μια γευστική ποικιλία ανδρικών γυναικείων αλλά και παιδικών μοντέλων. Όποια και αν είναι η αδυναμία σου, η νέα συλλογή καλύπτει τους γευστικούς σου ορίζοντες σε λαχταριστά σχέδια και prints. Δεν έχεις παρά να την δοκιμάσεις!

H “Late Night Pack” collection είναι αφιερωμένη στα αγαπημένα μας fast food φαγητά, που αποτυπώνονται πάνω στα τέσσερα Original Classics μοντέλα της Vans. To Authentic είναι έτοιμο να σου πάρει παραγγελία και παρουσιάζεται σε τρία διαφορετικά σχέδια με μοναδικά prints από hamburgers, French fries και tacos σε όλη την επιφάνεια του, ενώ τo Original Slip-On κάνει την εμφάνιση του με prints από κομμάτια pizza pepperoni. Για εσένα που είσαι λάτρης των γλυκών, το Authentic καταφθάνει σε τρία ακόμα styles με prints από macaroons σε χρώματα ουράνιου τόξου, cupcakes και πεντανόστιμα donuts που εξαπλώνονται σε όλη την επιφάνεια του παπουτσιού.

Vans_Late Night Pack_Sk8HiReissue_BurgerCheck

Από την συλλογή δεν θα μπορούσε να λείψει το θρυλικό Original Sk8-Hi και το Slip-On, με κομμάτια από hamburgers στα πλαϊνά και στην επάνω επιφάνεια των παπουτσιών και φυσικά την εμβληματική σκακιέρα, σήμα κατατεθέν της Vans.

H “Late Night Pack“συλλογή είναι διαθέσιμη σε παιδικά και βρεφικά μεγέθη, για να μπορούν να απολαύσουν τα μοντέλα της και οι μικροί λάτρεις του junk food.s

Η “Late Night Packcollection θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη στις 27 Ιανουαρίου.

Vans_Late Night Pack_Womens Macaroons

Επισκεφτείτε τα official Vans store στο the Mall Athens και Athens Metro Mall, καθώς και τα Attica stores για να προλάβετε την νέα λαχταριστή συλλογή!

Vans_Late Night Pack collection_2

 

TAGS: , , ,

POST A COMMENT