Γνώρισε τον Ninja από κοντά και παίξε μαζί του!

O 28χρονος Tyler Blevins, γνωστός ως ‘Ninja’, σε προσκαλεί να τον γνωρίσεις από κοντά και να παίξεις μαζί του! Το set up του, το στυλ του αλλά και τα moves του τα έχεις δει. Τώρα, αρκεί να μας δείξεις εσύ πώς παίζεις, για να διεκδικήσεις ένα αξέχαστο ταξίδι όπου θα τον γνωρίσεις και θα παίξετε μαζί. Βρες και τα φτερά που θα χρειαστείς στο συλλεκτικό κουτάκι Red Bull με τον Ninja, που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα!

Ο γνωστός gamer ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας Halo 3 το 2009 απ΄όπου διάλεξε και το nickname του, αλλά η καριέρα του απογειώθηκε μέσα από το live stream στο κανάλι του στο Twitch, παίζοντας Fortnite. Πέρα από τις ικανότητές του στο gaming, το χαρακτηριστικό του χρωματιστό μαλλί, οι 14.5 εκατομμύρια followers στο κανάλι του, η μπαντάνα που δεν αποχωρίζεται όσο παίζει και τα streams του με celebrities όπως τους Juju Smith-Schuster, Travis Scott και Drake, τον έχουν κάνει γνωστό παγκοσμίως.

 

Αν λοιπόν θεωρείς ότι «το ‘χεις» και θέλεις να γνωρίσεις και να παίξεις με τον Ninja από κοντά, γίνε δημιουργικός, «κάν’ το δικό σου» και ετοιμάσου για ένα αξέχαστο ταξίδι. Για να πάρεις μέρος, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ανεβάσεις στο https://www.redbull.gr/ninja  link από το Twitch ή το YouTube κανάλι σου ή μια σχετική φωτογραφία την ώρα που παίζεις το αγαπημένο σου game.

Ο διαγωνισμός θα έχει περισσότερους από 2000 νικητές και τα δώρα είναι τα εξής:

  • “Meet & Play” με τον Ninja: Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι για να γνωρίσει τον Ninja και να παίξει μαζί του.
  • Συλλεκτικά Ninja tshirts: 50 νικητές θα κερδίσουν από ένα αυθεντικό Ninja t-shirt.
  • Συλλεκτικές μπαντάνες: Οι επόμενοι δύο χιλιάδες τυχεροί, θα κερδίσουν από ένα official game play headband του Ninja.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31/08/20109.

Για να είσαι και εσύ ένα από τους τυχερούς, πάρε μέρος εδώ: https://www.redbull.gr/ninja

 

TAGS: ,

POST A COMMENT