Νέα πρόκληση από το Red Bull Mind Gamers, τον κορυφαίο online hub στον κόσμο για γρίφους και αινίγματα. Παίξε και κέρδισε μια κάμερα GoPro HERO6!

Το Red Bull Mind Gamers είναι ένα παγκόσμιο hub για προκλήσεις και δοκιμασίες που εξασκούν το μυαλό. Κάθε μήνα, παίκτες καλούνται να πάρουν μέρος σε μία νέα θεματική πρόκληση, σχεδιασμένη από ειδικούς, για να βελτιώσουν τις πνευματικές τους ικανότητες σε μια από τις έξι κατηγορίες: μνήμη, δημιουργικότητα, μουσικότητα, στρατηγική, οπτική σκέψη και λογική.

Η πρόκληση αυτού του μήνα διερευνά τον συναρπαστικό κόσμο των οπτικών ψευδαισθήσεων. Σε συνεργασία με το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων (Museum der Illusionen), τον μάγο Joshua και την επαγγελματία freerunner Pam Forster, το Red Bull Mind Gamers ρίχνει φως σε όλα όσα κρύβονται πίσω από τις οπτικές ψευδαισθήσεις.

Το ταξίδι ξεκινά με μια περιήγηση στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων της Βιέννης, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν πώς λειτουργούν οι οπτικές ψευδαισθήσεις και πώς μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους. Στη συνέχεια, αφού δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, μπορούν να υποβάλουν τη δική τους δημιουργία. Ο νικητής αυτής της πρόκλησης θα κερδίσει μια κάμερα GoPro HERO6 που θα τον βοηθήσει να κατακτήσει την ικανότητα της οπτικής νοημοσύνης.

Πόσο μακριά μπορεί να σε πάει το μυαλό σου;

Δέξου την πρόκληση και δες περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: https://mindgamers.redbull.com/challenge/illusions/info

TAGS:

POST A COMMENT