Με το Rizla και την ομάδα της YAMAHA στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike

To RIZLA+ η Νο.1 μάρκα χαρτιών για στρίψιμο και φίλτρων στον κόσμο είναι επίσημος χορηγός της ομάδας της Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, την οποία στηρίζει δυναμικά από το 2016! Με τη χορηγία της Yamaha στο WSBK, το RIZLA+ επιβεβαιώνει το δυναμικό χαρακτήρα και εκφράζει εκείνους που δε συμβιβάζονται και δεν εφησυχάζουν.

Το RIZLA+ έχει ένα μακροχρόνιο πάθος και μία ιστορική σύνδεση με την αγωνιστική μοτοσικλέτα, αλλά και η Yamaha έχει εκφράσει έντονο ενθουσιασμό για την συνεργασία με το RIZLA+ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Στο φετινό πρωτάθλημα, η Yamaha βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, διατηρώντας την ομάδα της ανάμεσα στις κορυφαίες του πρωταθλήματος, και με τους δύο νεαρούς και πολλά υποσχόμενους πιλότους της, Alex Lowes και Michael van der Mark να ξεχωρίζουν.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike ξεκίνησε το 1988 και συνεχίζει ακάθεκτο προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης στους θεατές του. Διεξάγεται σε 13 αγωνιστικούς γύρους και ο αγώνας της Ισπανίας που διεξήχθη στην Χερέθ ντε λα Φροντέρα της Ανδαλουσίας ήταν ο προτελευταίος της σεζόν, με τον τελευταίο να διεξάγεται στο Κατάρ στις αρχές Νοεμβρίου.

H Αλεξία Αναστασοπούλου, Brand Planning Manager Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης δήλωσε σχετικά, «Το RIZLA+ είναι το πιο δημοφιλές χαρτί για στρίψιμο σε όλο τον κόσμο και είμαστε περήφανοι για την σύμπραξη αυτής της κορυφαίας μάρκας με μία ακόμη κορυφαία μάρκα, αυτή της Yamaha WorldSBK γιατί εκφράζει τις αξίες και την έμπνευση του RIZLA+. Είμαστε όμως ακόμη πιο υπερήφανοι, που το RIZLA+. αποτελεί τη Νο.1 μάρκα χαρτιού για στρίψιμο και στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας τόσο την επιβράβευση των καταναλωτών για την κορυφαία της ποιότητα, όσο και αυτή του εμπορίου, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της κερδοφορίας του, την στιγμή που η βιωσιμότητα του τελευταίου δοκιμάζεται ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια.”

This entry was posted in MORE. Bookmark the permalink.

POST A COMMENT