Το Vans Shop Riot επιστρέφει στις 6 Οκτωβρίου στην Αθήνα, πιο δυνατό από ποτέ!

Ο απόλυτος street skate διαγωνισμός της Vans θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, στο Maroussi Skatepark – ΟΑΚΑ! Οι πόρτες ανοίγουν στις 14:00 – Έναρξη: 16:00 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

*********

Το Vans Shop Riot επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα για την καθιερωμένη πλέον στάση στην Αθήνα, τον τελευταίο προορισμό πριν τον μεγάλο τελικό στο Μιλάνο. Εκεί, στο μεγάλο φινάλε του πανευρωπαϊκού θεσμού, τα καλύτερα skateshops όλης της Ευρώπης θα διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο.

Το Vans Shop Riot Series, συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια και μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, αποτελώντας πλέον έναν απο τους σημαντικότερους street skate θεσμούς στην Ευρώπη. Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε από τη Vans με στόχο να προωθήσει τους καλύτερους street skaters της Ευρώπης, προσφέροντας ταυτόχρονα στο community και τα skateshops μια αυθεντική πλατφόρμα έκφρασης και αναγνώρισης.

Το φετινό Vans Shop Riot Greece επιστρέφει μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό, φιλοξενώντας αθλητές και θεατές στο Maroussi Skatepark του ΟΑΚΑ (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Γ. Πιτταρά), το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018.

Οι καλύτεροι riders από Ελλάδα και Κύπρο θα αναμετρηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του skatepark, σε ένα street skate contest υψηλών απαιτήσεων για τον τίτλο του Vans Shop Riot Greece, για τα χρηματικά έπαθλα και τα εισιτήρια για τον Ευρωπαϊκό τελικό του Οκτωβρίου.

Το τέλος της βραδιάς θα είναι ακόμα πιο δυνατό, γιορτάζοντας και τα 10 χρόνια του θεσμού ανά την Ευρώπη. Ο διαγωνισμός θα κλείσει με punk rock live acts, με τους Despite Everything και Day Oof να ανεβαίνουν στη σκηνή του Vans Shop Riot, για μία μουσική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

VSR2018_300x250_GR_rev4

ΕΠΑΘΛΑ VANS SHOP RIOT GREECE 2018:

  • 1η θέση: 1500 & μία θέση στον μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό του θεσμού, 26-28 Οκτωβρίου στο Μιλάνο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα & προϊόντα από τη Spitfire
  • 2η θέση: 1000
  • 3η θέση: 750

BEST TRICK CONTEST:

500από τη Spitfire

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:

Φέτος, ο διαγωνισμός μεγαλώνει και ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός: 10 καταστήματα από την Ελλάδα και την Κύπρο, με ομάδες 3 αθλητών, θα συναντηθούν για να αναμετρηθούν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Τα skate shops που θα διαγωνιστούν στο φετινό Shop Riot είναι με αλφαβητική σειρά τα παρακάτω:

 Color Skates: www.colorskates.com

 Fifty Fifty: https://www.facebook.com/FIFTY-FIFTY-boardshop-376414474856/

 LarnaCan: www.facebook.com/larnacanskateshop/

 MicroXtreme: www.microxtreme.gr

 Ministry of Concrete: www.ministryofconcrete.com

 Minos Sports: www.facebook.com/minosclothing

 Motel Street Boutique: http://www.motelshop.gr/

 Rooms 19-20: https://www.facebook.com/pg/Rooms1920/

 Slut Boardshop: www.slutboardshop.com

Sublime https://el-gr.facebook.com/SublimeStoreAthens/
** Η μορφή του διαγωνισμού έχει δομηθεί γύρω από την ομαδικότητα της κάθε ομάδας και η αξιολόγηση δεν βασίζεται στην απόδοση του κάθε αθλητή μεμονωμένα**. 

 VSR2018_WebFlyer_GR_rev4

ΕΠΙΠΛΕΟΝ HAPPENINGS ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ SHOP RIOT:
Σε μία ημέρα αφιερωμένη στη skate κουλτούρα, με πολλές ακόμα εκπλήξεις και skate challenges για τους επίδοξους αθλητές, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μερικούς από τους καλύτερους skaters και όχι μόνο.

Θέλοντας να στηρίξει τη διάδοση και την έκμαθηση του skateboarding, η Vans μαζί με το Free Movement Skateboarding, καλούν φέτος τα skateshops που συμμετέχουν, αλλά και το ευρύτερο κοινό, να φέρουν και να δωρίσουν skate εξοπλισμό και εξαρτήματα, για την προώθηση και την υποστήριξη μαθημάτων skate.

Το Skate You θα διοργανώσει μία σειρά από ιδιαίτερα Challenges, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αναδείξουν το ταλέντο και τις ικανότητες τους!

Ο νικητής του Best Trick θα κερδίσει tattoo αξίας 500 από το Darkside Tattoo Society (Golden Ticket winner) και το Barber Rules θα προσφέρει στους νικητές μία πλήρη περιποίηση.

Ενόψει του μεγάλου street skate διαγωνισμού και στηρίζοντας τη διάδοση του αθλήματος του skateboarding, η Vans συμβάλλει στη συντήρηση των εγκαταστάσεων του Maroussi Skatepark και παράλληλα παραχωρεί και ένα χρηματικό ποσό στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.

The Riot is about to take over Athens!

Stay tuned!

Μάθετε περισσότερα στο:  https://www.facebook.com/events/332106657336257/

 #vansgr #vansshopriot2018 #vansskateboarding

TAGS: , , , , , ,

POST A COMMENT