Ζήστε το απόλυτο urban female party στην Αθήνα στις 25 Οκτωβρίου από τη Nike!

…Η Γυναίκα, η Τέχνη του Graffiti, η αγάπη για τα Sneakers, η Urban Culture, συναντιούνται για πρώτη φορά στο Sneaker10, σε ένα  female urban party με περιορισμένες θέσεις στο γνωστό κατάστημα της οδού Μητροπόλεως 76 Αθήνα, την Πέμπτη 25.10, 18.00.

Το thematic party θα έχει απόλυτο πρωταγωνιστή τη γυναίκα, live graffiti από την Nique, street dancers show, live DJ set, Free Sneaker Customization από τον Spent1, μοναδικά Pink MediterraNOS coctails αλλά και διαγωνισμούς με πολλά δώρα. Εκείνο το βράδυ η καρδιά της Αθήνας θα χτυπά στο ρυθμό του πιο female urban party της μεγαλύτερης αλυσίδας για sneaker addicts στην Ελλάδα.

Το Sneaker10 θα υποδεχτεί τους 150 πρώτους φίλους η φίλες, κατά προτεραιότητα, που θα δηλώσουν συμμετοχή online στο sneaker10.gr. Κλείσε τη θέση σου σήμερα, φόρεσε τα αγαπημένα σου ΝΙΚΕ Sneakers κι έλα να ζήσεις το πιο female party της πόλης!

Δες το make of video του μοναδικού FORCE IS FEMALE graffiti από τη Nique που θα ολοκληρωθεί την ημέρα του party εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κλείσε θέση: εδώ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου
Sneaker 10 (Μητροπόλεως 76, Αθήνα)
στις 18.00 

SNEAKER10 X NIKE FORCE IS FEMALE PARTY

TAGS: , , ,

POST A COMMENT