Η Vans συνεχίζει να επικεντρώνεται στην άνεση και το στυλ -όλα σε ένα, με τα ComfyCush!

Η Vans ξεκινάει τη σεζόν με νέες προτάσεις από τη συλλογή ComfyCush, την πιο πρόσφατη καινοτομία της Vans, που μεταμορφώνει το Era -ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και κλασικά μοντέλα της- θέτοντας την άνεση του καταναλωτή στο επίκεντρο της τελευταίας αυτής τεχνολογίας. 

Το μοντέλο ComfyCush Era αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της πρόθεσης της Vans να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών της, έχοντας την άνεση ως κύριο στόχο. Τα νέα ComfyCush Era διαθέτουν ενιαία εσωτερική κατασκευή, ειδικά λάστιχα δεξιά κι αριστερά της γλώσσας που προσδίδουν βελτιωμένη εφαρμογή και αίσθηση, επιπλέον υποστήριξη στο εσωτερικό στο σημείο της καμάρας του ποδιού, κατασκευή του πάτου από αφρό και καουτσούκ για να δημιουργήσει τον άριστο συνδυασμό ανθεκτικότητας και πρόσφυσης για διαρκή άνεση. Αυτή τη σεζόν, η Vans παρουσιάζει νέους χρωματικούς συνδυασμούς και σχέδια, εστιάζοντας σε φωτεινές, κλασικές λήψεις του μοντέλου.

 

Η νέα συλλογή ComfyCush είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στο Nicosia Mall στην Κύπρο, στο official corner της Vans στο Attica City Link, στο Notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

TAGS: , , ,

POST A COMMENT