Είστε extreme τύπος και θέλετε να είστε πάντα «φορτισμένοι; Το APC Mobile Power Pack είναι για εσάς!

Πόσες φορές δε σας έχει τύχει να μείνετε από μπαταρία στο κινητό κατά τη διάρκεια της μέρας, χωρίς πρίζα κοντά ή φορτιστή μαζί σας και ενώ έχετε ακόμη αρκετές ώρες μέχρι να πάτε στο σπίτι; Πολλές, είναι η απάντηση. Το ζούμε κάθε μέρα και ξέρουμε πως είναι.

powerpack

Ειδικά αν είστε… “extreme” τύπος και συχνά βρίσκεστε απομονωμένος σε απόκρημνα βουνά ή ερημικές παραλίες, το κινητό είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο και σε περίπτωση ανάγκης ίσως σας σώσει τη ζωή! Ακόμα και η λειτουργία του ως φακού είναι υπερπολύτιμη το βράδυ σε ερημικά μέρη, όμως η μπαταρία είναι πάντα ένα πρόβλημα.

Λύση σε αυτό δίνουν τα γνωστά σε όλους μας powerbanks, αφού είναι φθηνά, πρακτικά και αρκετά μεγάλα σε χωρητικότητα ενέργειας ώστε να μας βγάλουν από τη δύσκολη κατάσταση. Η αγορά, όμως, έχει γεμίσει και από μη ποιοτικά powerbanks, που δελεάζουν με την εξαιρετικά χαμηλή τιμή αλλά στην πράξη έχουν κακή κατασκευή και δεν προσφέρουν αυτά που υπόσχονται. Συμφέρει ένα “φθηνό” powerbank των 3.000mAh που στην πράξη “χωράει” 1.800mAh; Φυσικά και όχι, ειδικά αν με ελάχιστα ευρώ περισσότερα παίρνεις ένα πραγματικό “τριχίλιαρο”, όπως το APC Mobile Power Pack!

powerpack-2

Είναι μικρό, ελαφρύ (80 γραμμάρια) και διατίθεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα (μαύρο, κόκκινο, μπλέ, ασημί και titanium) για κάθε γούστο. Προφανώς έχει χωρητικότητα 3.000mAh,κάτι που σημαίνει πως μπορεί να φορτίσει 100% τα περισσότερα smartphones της αγοράς, από το 0%, ή να δώσει λίγη επιπλέον αντοχή στο tablet σας όταν το χρειάζεστε πραγματικά. Έχει έξοδο micro-USB (1A) και είσοδο USB για τη φόρτισή του, αλλά και ένα μικρό power button ώστε να το ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε κατά βούληση.

Σαν προϊόν της APC, δε θα μπορούσε να μη διαθέτει διατάξεις προστασίας από υπερβολική φόρτιση, εκφόρτιση, υπερθέρμανση ή βραχυκύκλωμα, ακόμη και σε περιπτώσεις ρεύματος εξαιρετικά μικρής έντασης. Τέλος, θα αντέξει 360 επαναφορτίσεις προτού χρειαστεί αντικατάσταση λόγω φυσικής μείωσης της χωρητικότητάς του, όπως συμβαίνει με όλες τις μπαταρίες…στη χειρότερη περίπτωση δηλαδή, 1 χρόνο, στην καλύτερη σχεδόν μισή δεκαετία!

Το APC Mobile Power Pack 3000mAh είναι διαθέσιμο σε πολλά ελληνικά καταστήματα και προσφέρει εξαιρετικό value for money, ενώ δε θα σας αφήσει ποτέ χωρίς μπαταρία!

TAGS: ,

9 Responses to Είστε extreme τύπος και θέλετε να είστε πάντα «φορτισμένοι; Το APC Mobile Power Pack είναι για εσάς!

POST A COMMENT