Η μικρο-κάμερα που βλέπετε μόνο εσείς και καταγράφει τα πάντα!

Το πότε μπορεί να χρειαστεί ένα video-καταγραφή των δραστηριοτήτων σας, κανείς δε μπορεί να το προβλέψει. Μπορεί να σας ληστέψουν σε ένα σκοτεινό στενό, στο μετρό, σε ένα πολυκατάστημα. Μπορεί να βρεθείτε face-to-face με τους διαρρήκτες του σπιτιού σας ή αυτόν που προσπαθεί να σας κλέψει το αυτοκίνητο/μηχανή. Το θέμα είναι ότι κάθε επικίνδυνη κατάσταση, έχει και ένα “μετά”. Και το “μετά” γίνεται πολύ πιό εύκολο όταν φθάνετε στο αστυνομικό τμήμα με ένα καθαρό video που δείχνει το πρόσωπο του “ενόχου”.

wifi_camev_hd_800x500_main

Η μικρο-κάμερα που βρήκαμε στο afasia.gr δεν είναι ένα απλό, φθηνιάρικο μοντέλο όπως πολλά που βλέπουμε στην αγορά, αλλά ένα μικρό θαύμα. Έχει μέγεθος κεφαλιού καρφίτσας και σε μαύρο χρώμα, είναι απόλυτα διακριτική, σχεδόν τέλεια καμουφλαρισμένη! Κάνει λήψη καθαρού 720p video στα 25 FPS και ταυτόχρονα λαμβάνει εξαιρετικής ποιότητας ήχο, ενώ όλα αποθηκεύονται στην κάρτα microSD που μπορείτε να τοποθετήσετε (έως 32GB). Δύο χαρακτηριστικά, όμως, την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες προτάσεις της αγοράς:

wifi_camev_hd_800x500_image3

Πρώτον, μπορεί να ανιχνεύσει κίνηση έως και 6 μέτρα μπροστά της και να αρχίσει την καταγραφή. Έτσι, αν κάποιος σας πλησιάσει ή γυρίσετε και βρεθεί ξαφνικά μπροστά σας, έχει αυτομάτως “πιαστεί” από την κάμερα! Και λειτουργεί σε συνθήκες φωτεινότητας έως και 1 lux, πρακτικά στο σκοτάδι.

wifi_camev_hd_800x500_image2

Δεύτερον, διαθέτει Wi-Fi οπότε μπορείτε να έχετε live την εικόνα της κάμερας στο κινητό ή στο tablet σας, όπου κι αν βρίσκεστε! Έτσι, είναι ιδανική και για την προστασία του χώρου σας, όταν δε βρίσκεστε εκεί, να παρακολουθείτε ένα οικείο πρόσωπο που το έχει ανάγκη ή κάποιον “απρόσκλητο επισκέπτη”…

Θα την βρείτε στο afasia.gr

TAGS: ,

POST A COMMENT