Το 4ο Lycabettus Run τρέχει για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη θα στηθούν οι δρομείς του 4ου Lycabettus Run την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Η Sportevent μαζί με το ξενοδοχείο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel ενώνουν τις δυνάμεις τους με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να ενισχύουν τους σκοπούς του οργανισμού, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως το τρέξιμο μπορεί να λειτουργήσει ως φορέας κοινωνικής αλληλεγγύης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Lycabettus Run έχει φιλανθρωπική διάσταση, πέρα από την αθλητική που απολαμβάνουν εκατοντάδες δρομείς. Για την τέταρτη διοργάνωση, αποδέκτης όλων των κοινωφελών ενεργειών θα είναι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε να στηριχθεί το έργο του οργανισμού που φροντίζει παιδιά που έχουν πέσει θύματα βίας, εκμετάλλευσης, αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή βρίσκονται σε κατάσταση απειλής και φτώχιας.

Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι να αποδωθεί 0,50 ευρώ από το κόστος κάθε συμμετοχής στον οργανισμό, ως μορφή οικονομικής ενίσχυσης. Το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα δεν αυξάνεται αλλά η χορηγία προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αφομοιώνεται στο ίδιο διαμορφωμένο ποσό. Η παρακράτηση αυτή θα ισχύσει για όλες τις εγγραφές ανεξαρτήτου αγωνίσματος ή τύπου (ομαδικές ή ατομικές).

Πέρα από την οικονομική προσφορά που θα είναι διαθέσιμη στο πλαίσιο του Lycabettus Run, θα υπάρχει δυνατότητα και υλικής συνεισφοράς. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην γραμματεία του αγώνα την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διάρκειας. Όλα τους θα διατεθούν για τα γεύματα και την φροντίδα των χιλιάδων παιδιών που έχει υπό την προστασία του στους ξενώνες του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανά την Ελλάδα. Προκειμένου να είναι στοχευμένη η βοήθεια, όσοι έχουν διάθεσιμη συνεισφοράς, μπορούν ν’ αφήσουν κάποια από τα παρακάτω είδη που χρειάζονται στον οργανισμό.

· Γάλα εβαπορέ

· Λάδι

· Ρύζι

· Όσπρια

· Αλεύρι, Ζάχαρη

· Σάλτσα τομάτας

· Είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί)

· Αλάτι, Ξύδι, μπαχαρικά

· Πουρές

· Βρεφικές κρέμες

· Βρεφικό γάλα Νο 1 & 2

· Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος)

· Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κλπ)

· Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κλπ)

· Είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, λαδόκολλα, σακούλες απορριμμάτων)

· Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)

This entry was posted in MORE. Bookmark the permalink.

POST A COMMENT