Σκι για αρχάριους: Do It Like a Pro (video)

Μιας και χειμώνιασε για τα καλά νομίζω πως είναι η ιδανική εποχή για χειμερινά σπορ! Σε πρόσφατη επίσκεψη στην γειτονική Βουλγαρία και το  Μπάνσκο, η Ανθή έκανε τα πρώτα μαθήματα σκι της και είδε πως τελικά το άθλημα είναι πιο απλό από ότι νόμιζε!

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Ας ξεχάσουμε τις υπέροχες εικόνες που μπορεί να προσφέρει το βουνό και επικεντρωθούμε στα χειμερινά αθλήματα μόνο. Είναι τόσο δύσκολα όσο όλοι λένε; Είναι πολύ αργά για κάποιον που δεν έκανε από μικρός να τα ξεκινήσει; Σίγουρα όχι!

Ναι οκ, πρέπει να παραδεχθώ πως, κάποιος με μεγάλο φόβο για την ταχύτητα, τις κατηφόρες και τα ύψη ίσως να μην μπορέσει να ανταπεξέλθει και ίσως καλύτερα να πρέπει να σκεφτεί τα θαλάσσια σπορ σαν επιλογή. Αλλά όποιος ακούει τα παραπάνω και θεωρεί πως σε συνδυασμό με το χιονισμένο τοπίο θα του δημιουργήσουν υπέροχα συναισθήματα είναι σίγουρα κατάλληλος για το βουνό και τα σπορ του.

Με αυτά και με άλλα επιχειρήματα, έπεισα και την Ανθή να ανέβει και να επιχειρήσει να τσουλίσει με αυτά τα δύο περίεργα πράγματα κάτω από τα πόδια της. Το αποτέλεσμα, ένα βίντεο – οδηγός για τον αρχάριο χιονοδρόμο, με πολλές, πολύ όμορφες εικόνες από το μπάνσκο!

Όμως όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, ιστορίες λέω καλύτερα με την κάμερα, οπότε θα σας αφήσω με το βίντεο, να δείτε τα υπόλοιπα εκεί! Και μη ξεχάσετε αν σας αρέσουν αυτού του είδους αφηγήσεις να πατήσετε τον σύνδεσμο για να συνδεθούμε στο youtube!

KEIMENO: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ

 

TAGS:

POST A COMMENT