Η στιγμή για το 16ο Red Bull Χ-Fighters έφτασε!

Το Red Bull X-Fighters, που μάγεψε το Ελληνικό κοινό πριν από δύο χρόνια προσφέροντας έναν ανεπανάληπτο αγώνα στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, επιστρέφει και φέτος στη γενέτειρά του, την Ισπανία! Φέτος θα γιορτάσει τα 16 του συνεχή χρόνια και στις 7 Ιουλίου η Μαδρίτη θα υποδεχθεί τους καλύτερους αναβάτες FMX στον κόσμο, οι οποίοι θα αγωνιστούν μπροστά σε 20,000 θεατές στη διάσημη Plaza de Toros de Las Ventas.

RBXF_Riders

Φετινή έκπληξη του αγώνα είναι η απουσία του 4 φορές Γάλλου νικητή Tom Pagès. Ο Pagès δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας ενός τραυματισμού στον ώμο του και καθώς δεν έχει προλάβει να επανέλθει, όπως ήλπιζε, ύστερα από την επέμβαση που έκανε, θα τον αντικαταστήσει ο Γερμανός Luc Ackermann.

Ο δρόμος προς την πολυπόθητη νίκη τώρα είναι ανοιχτός για τους τέσσερις πρώην Red Bull X-Fighters πρωταθλητές: οι Clinton Moore (AUS), Josh Sheehan (AUS), Levi Sherwood (NZL) και ο Ισπανός Dany Torres. Μαζί με τους Rob Adelberg (AUS), Taka Higashino (JPN), Adam Jones (USA), Harry Bink (AUS) και Maikel Melero (ESP) συμπληρώνουν την αγωνιστική δεκάδα, η οποία ολοκληρώνεται με τους δυο αθλητές που ψήφισε ο κόσμος, τους Fred Kyrillos (BRA) and Chris Meyer (ESP).

RDXF_Rob_Adelberg

«Είναι μεγάλη αναποδιά αυτό που μου συνέβη», είπε ο Pagès. «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στη Μαδρίτη και που θα αγωνιζόμουν για την 5η μου νίκη. Εκεί, η ατμόσφαιρα είναι μαγική και το φετινό επίπεδο θα ήταν ακόμα πιο υψηλό από τις άλλες χρονιές».

Ποιός θα ανέβει στο βάθρο του 16ου Red Bull Χ-Fighters;

Δείτε LIVE το Red Bull X-Fighters από τη Μαδρίτη στο Red Bull TV

Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 23:00.

TAGS: , , ,

POST A COMMENT