Η σειρά UltraRange της Vans είναι το συνώνυμο της άνεσης, πρόσφυσης και ευελιξίας

Η συναρπαστική διαδρομή της Vans συνεχίζει με την νεότερη συλλογή της σειράς UltraRange που αποτελεί τον πιο ευέλικτο σχεδιασμό παπουτσιού της Vans μέχρι και σήμερα. Με την άνεση και την πρόσφυση να αποτελούν τα πρωτοποριακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της συλλογής, η Vans γιορτάζει την καινοτόμα σόλα της σειράς, η οποία συνδυάζει τον UltraCush ™ Lite αφρώδες πάτο με την original καουτσούκ σόλα (Waffle Sole) της Vans, για να παρέχει μία σύγχρονη εφαρμογή και αίσθηση που ικανοποιεί τις ανάγκες εξερεύνησης καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Ανεξαρτήτως εδάφους, η UltraRange ικανοποιεί την ανάγκη σας για άνεση και κινητικότητα, επεκτείνοντας την περιπέτεια σας για όσο επιθυμείτε.

1

Η τρίτη σεζόν παρουσίας της συλλογής, περιλαμβάνει έντονες χρωματικές επιλογές τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Η UlraRange είναι επενδυμένη με εσωτερική Luxliner κατασκευή, η σόλα συνδυάζει τον αφρώδες πάτο με την original σόλα από καουτσούκ (Waffle Sole) της Vans για αυξημένη πρόσφυση και το εσωτερικό του παπουτσιού δεν έχει ραφές για καλύτερη αίσθηση. Το UltraRange παρουσιάζεται σε μια ποικιλία υφασμάτων υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου και του ανθεκτικού υλικού mesh στο επάνω μπροστινό μέρος για να επιτρέπει την αξιόπιστη ροή αέρα στα άκρα μας όσο είμαστε εν κινήσει.

Η συλλογή Vans UltraRange αγκαλιάζει μια ζωή εξερεύνησης, επιτρέποντας δημιουργικές αναζητήσεις σε όλες τις γωνιές του πλανήτη για να σας εμπνεύσει να φτάσετε εκεί “GET THERE” – σε νέες πόλεις, σε νέα μέρη, σε νέα άγνωστα.

2

Η νέα συλλογή θα είναι διαθέσιμη από 15 Φεβρουαρίου στα official καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και στο Athens Metro Mall, στο Notos Αθήνας και Θεσσαλονίκης καθώς και στο Attica City Link.

Vans, “Off The Wall” Since ’66

vans.eu youtube.com/vans instagram.com/vans_europe twitter.com/vans_europe facebook.com/vans_europe

This entry was posted in DOTWEAR. Bookmark the permalink.

POST A COMMENT