Τα νέα “gaming” μοντέλα της Vans είναι άπαιχτα!

Το διάσημο sneaker brand είπε να τιμήσει τις πρώτες μέρες του gaming και γι’ αυτό με τη βοήθεια του πιο παλιού ονόματος στο χώρο, την Nintendo, έφτιαξαν μία σειρά φοβερή και τρομερή. 

Μυθικά παιχνίδια όπως τα Legend of Zelda, Duck Hunt, Donkey Kong και Super Mario, πέρασαν τα 8-bit σχέδιά τους επάνω στα κλασικά μοντέλα της VansAuthentic Canvas, Sk8-Hi, Old Skool και Slip-On, και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Η συλλογή κυκλοφορεί επίσημα στις 3 Ιουνίου από το επίσημο website της Vans και σίγουρα θα κάνει θραύση! Μπορείτε όμως να τα βρείτε και στα μέρη μας!

vans-commemorates-our-childhood-with-nintendo-collection-01 vans-commemorates-our-childhood-with-nintendo-collection-02 vans-commemorates-our-childhood-with-nintendo-collection-03 vans-commemorates-our-childhood-with-nintendo-collection-04 vans-commemorates-our-childhood-with-nintendo-collection-05 vans-commemorates-our-childhood-with-nintendo-collection-06 vans-commemorates-our-childhood-with-nintendo-collection-08 vans-commemorates-our-childhood-with-nintendo-collection-09 vans-commemorates-our-childhood-with-nintendo-collection-010

TAGS: , ,

POST A COMMENT