Παγκόσμιος Τελικός Red Bull Dance Your Style: Έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη στο Παρίσι!

Μετά από 65 χορευτικούς διαγωνισμούς σε 29 χώρες, όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Dance Your Style, αυτό το Σάββατο 12/10 στο Παρίσι!

Οι φιναλίστ από τις χώρες που συμμετείχαν – μεταξύ τους και ο Έλληνας χορευτής Ερωτόκριτος Πανταζής aka REKOZ –βρίσκονται ήδη στην Γαλλική πρωτεύουσα και ετοιμάζονται για τον πρώτο Παγκόσμιο τελικό του Red Bull Dance Your Style. Τα 1 vs 1 battles θα πραγματοποιηθούν στο ιστορικό κτίριο «La Grande Halle de la Villette» και το κοινό θα είναι εκείνο που και πάλι θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή της βραδιάς!

 

Ο Παγκόσμιος Τελικός του Red Bull Dance Your Style θα μεταδοθεί live το βράδυ του Σαββάτου 12/10 στις 22:30 στο  Facebook, στο YouTube και στο Red Bull TV.

Όλα τα χορευτικά είδη street dance θα έχουν την τιμητική τους στον μεγάλο τελικό όπου θα πάρουν μέρος συνολικά 40 χορευτές. Οι 32 χορευτές που προκρίθηκαν από τους τελικούς των χωρών τους, θα διαγωνιστούν σε 2 προκριματικούς γύρους (9/10 και 10/10 – σε αυτό το γύρο θα δοκιμαστεί και ο “REKOZ”) από τους οποίους θα περάσουν μόλις οι 8 στον τελικό του Σαββάτου. Οκτώ ακόμα χορευτές έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στον τελικό και έχουν προσκληθεί με κριτήρια το ταλέντο και τις δεξιότητες τους στον αυτοσχεδιασμό.

Ο «δικός μας» REKOZ, νικητής του Ελληνικού Τελικού που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Παρίσι μας παρουσιάζει με το χαρακτηριστικό του popping στυλ, τα 10 tip που θα τον βοηθήσουν να ξεχωρίσει στο παγκόσμιο stage του Red Bull Dance Your Style!

Δες το video εδώ και ευχήσου του καλή επιτυχία!

TAGS: , ,

POST A COMMENT