Vans @ Reworks Festival 2015

To μεγαλύτερο Διεθνές φεστιβάλ μουσικής της Θεσσαλονίκης, Reworks επιστρέφει για 11η χρονιά για να φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, προσφέροντας στο κοινό ένα τριήμερο γεμάτο συναρπαστικούς ήχους και χορό. Η Vans, το αγαπημένο action brand και εμπνευστής των σπουδαιότερων εκφραστών της μουσικής κουλτούρας, θα είναι εκεί για να στηρίξει τις δράσεις του φεστιβάλ που όλοι περιμέναμε!

Το Reworks Festival θα πραγματοποιηθεί στο Μύλο και το Met hotel της Θεσσαλονίκης, 18 με 20 Σεπτεμβρίου

Συναρπαστικό προμηνύεται το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα 7-12 μμ να επισκεφτούν το Vans booth για ένα μοναδικό Vans customization project. Η έμπειρη ομάδα του Darkside Tattoo society θα είναι εκεί για να δημιουργήσει τα δικά σας Vans με μοναδικά illustrations και χρώματα.

REWORKS 2015_poster

Επιπλέον, καθόλη τη διάρκεια του 3μερου, το Reworks Festival σε συνεργασία με τη Vans θα χαρίσει μέσω online διαγωνισμού 3 συλλεκτικά ζευγάρια Vans & Reworks. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του φεστιβάλ.

Τέλος, στο χώρο του Μύλου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το Reworks Merchandizing Vans tent και να αγοράσει το συλλεκτικό T-shirt Vans & Reworks.

Save the date για το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χρονιάς!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα:
http://reworks.gr/
https://www.facebook.com/reworksfestivalofficial?ref=ts&fref=ts https://www.facebook.com/events/461421650692284/

TAGS: ,

POST A COMMENT