“Ταξίδεψε δωρεάν στον κόσμο με την ομάδα του Jon Olsson”

“Τον τελευταίο καιρό έχω βρει ένα νέο πάθος. Ανεβάζω ταινίες στο youtube για όλες τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που κάνω. Ταξίδια, σκι, αρχιτεκτονική, κατασκευές και πολλά άλλα. Όντας πάντα κοινωνικός ίσως στα όρια του να μοιράζομαι παραπάνω από όσο η διάρκεια προσοχής του συνομιλητή μου του επιτρέπει να απορροφήσει, το βίντεο είναι ο τέλειος τρόπος να μοιραστώ όλα αυτά που θέλω να πω και να δείξω. Γρήγορο, ακριβές και διαδραστικό. Το youtube πιστεύω πως είναι το μέσο που θα κυριαρχήσει σαν νέο Facebook τα επόμενα χρόνια, εξάλλου όταν αγοράζει κάτι η google σίγουρα υπάρχει τεράστια προοπτική σε αυτό.

Τι γίνεται όμως όταν ο θρύλος του σκι Jon Olsson αποφασίζει να προσλάβει βοηθό με σκοπό να απογειώσει το κανάλι του και τα καθημερινά video blogs του. Με μια λέξη; Χαμός. Χιλιάδες αιτήσεις, άπειρα βίντεο και ένας γενικότερος πανικός! Όλη η ‘μικρομεσαία’ τάξη του youtube που επικεντρώνεται σε αθλητικές δραστηριότητες ή ταξίδια στέλνει αιτήσεις και βιογραφικά! Μέσα σε αυτούς και εγώ, σκεφτόμενος πως θα είναι ένα πολύ μεγάλο σχολείο να μάθω δίπλα σε έναν από τους κορυφαίους του είδους . Όμως ας σας πολύ λίγα πράγματα για το ποιος είναι ο Olsson και τι είναι η δουλειά που προσφέρει. Το αποκάλεσα πριν θρύλο του σκι και όχι άδικα. Ήταν ο μόνος που είχε αγωνιστεί σε δύο πολύ διαφορετικές διοργανώσεις του αθλήματος, στο FIS και στα Xgames. Ήταν βέβαια ένας αθλητής που δυνατό του χαρτί ήταν τα άλματα και όλες οι σημαντικές του διακρίσεις ήταν σε αυτήν την κατηγορία αλλά το γεγονός ότι μπόρεσε να τρέξει και αθλήματα κατάβασης και να κοντράρει αθλητές αυτού του είδους είναι απλά μαγικό.

Όσο για την δουλειά, συνοπτικά προσφέρει την ευκαιρία στον μελλοντικό συνεργάτη του να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με καλυμμένα έξοδα, να κάνεις δραστηριότητες σε καθημερινή βάση και φυσικά την καθημερινή έκθεση του ίδιου, αλλά και της δουλειά που θα κάνει, σε ένα κοινό που αυτήν την στιγμή μπορεί να είναι μισό εκατομμύριο αλλά συνεχώς αυξάνεται! Όμως καθώς είπα ήδη πολλά και δεν έδειξα τίποτα, θα σας αφήσω με το βίντεο που έστειλα εγώ στον Jon! Για περισσότερες πληροφορίες για την δουλειά αλλά και για τον ίδιο μπορείτε να ανατρέξετε στην σελίδα του. ”

Ανδρέας Μπατσίλας

 

TAGS:

POST A COMMENT