Skateboarder διανύει απόσταση 450 μιλίων για να τιμήσει τον αδελφό του

Μία από τις δύσκολες ιστορίες που κάνουν ακόμα και τους πιο σκληρούς να συγκινούνται. Οι Jason και Eric Sherman ήταν αδέλφια που λάτρευαν το skateboard. Ο Eric ήταν ο μεγαλύτερος, αυτός που αποτελούσε παράδειγμα για τον Jason. Στα 17 του δυστυχώς ανακάλυψε πως πάσχει από λευχαιμία. Μετά από μία σκληρή μάχη τεσσάρων χρόνων, έφυγε από τη ζωή νικημένος από την ασθένεια.
Το κενό που άφησε πίσω ήταν τεράστιο και δύσκολο να το διαχειριστεί ο Jason. Αφού κατάφερε να το αντιμετωπίσει, αποφάσισε να κάνει κάτι για να τιμήσει την μνήμη του αδελφού του. Παράτησε την δουλειά του και σχεδίασε ένα ταξίδι 450 μιλίων μέχρι την καλοκαιρινή κατασκήνωση όπου πήγαιναν μικροί και έκαναν skate όλη μέρα. Μαζί με τον φίλο του Tommy ξεκίνησαν από το Μανχάταν και έφτασαν μέχρι το Νιου Χαμσάιερ όπου βρίσκεται το William Lawrence Camp, περνώντας στην διαδρομή από δεκάδες σημεία που ξύπνησαν πολλές μνήμες.
Η τελευταία ευχή του Eric προς τον Jason ήταν να συνεχίσει αυτά που έκαναν με πάθος οι δυο τους. Και έκανε ακριβώς αυτό.

TAGS: ,

POST A COMMENT