Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει για 5η χρονιά σε καινούρια πίστα!

Η πέμπτη χρονιά του Red Bull Art of Motion είναι γεγονός! Μόνο που φέτος η πυξίδα της παγκόσμιας σκηνής δείχνει την Οία της Σαντορίνης, στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού, ως τη νέα φυσική πίστα όπου οι κορυφαίοι freerunners του κόσμου θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά τα εντυπωσιακά τους κόλπα. Θέλεις να είσαι ένας από αυτούς;

Aleksandr Baiturin of Russia performs during the preshoot at Oia area on island of Santorini, Greece on October 2nd, 2014

Aleksandr Baiturin of Russia performs during the preshoot at Oia area on island of Santorini, Greece on October 2nd, 2014

Το Red Bull Art of Motion, προσγειώνεται στις 3 Οκτωβρίου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην έδρα του, στο περίφημο Κυκλαδίτικο νησί της Σαντορίνης. Ωστόσο, από την Καλντέρα όπου εδραιώθηκε ως κορυφαίος freerunning θεσμός, μεταφέρεται φέτος και για πρώτη φορά στην Οία, δοκιμάζοντας νέες προκλήσεις σε μια διαφορετική φυσική πίστα με φόντο το μοναδικό κυκλαδίτικο σκηνικό και το παγκοσμίου φήμης ηλιοβασίλεμα.

Η σύσταση των αθλητών αλλάζει και αυτή με τη σειρά της. Οι top 6 του 2014 έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον αγώνα, 5 αθλητές που θα περάσουν από τον προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη 01.10, αλλά και 4 άντρες αθλητές και 3 γυναίκες αθλήτριες θα προκριθούν μέσω του online προκριματικού που ξεκινά 1.07 και ολοκληρώνεται στις 27.07!

Dimitris Kyrsanidis of Greece performs during the finals at the "Red Bull Art of Motion" freerunning competition on Santorini Island, Greece on October 4, 2014.

Dimitris Kyrsanidis of Greece performs during the finals at the “Red Bull Art of Motion” freerunning competition on Santorini Island, Greece on October 4, 2014.

Τώρα είναι η δική σου στιγμή για να βρεθείς ανάμεσα στους κορυφαίους freerunners του κόσμου ανεβάζοντας ένα βίντεο διάρκειας έως 1,5 λεπτό στο redbullartofmotion.com, που να αναδεικνύει τα freerunning προσόντα σου. Η εκτέλεση, η ροή, οι τεχνικές προκλήσεις και η δημιουργικότητα αποτελούν τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προκριθούν τελικά οι 7 φιναλίστ, εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για το Red Bull Art of Motion.

Red Bull Art of Motion 2015(4)

Φιγούρες και κόλπα που κόβουν την ανάσα, αθλητές παγκόσμιας κλάσης και ένα φυσικό τοπίο που συναρπάζει εκατομμύρια κόσμου κάθε χρόνο. Το Red Bull Art of Motion υπόσχεται και φέτος να εντυπωσιάσει τα παρευρισκόμενα πλήθη αλλά και τους υπόλοιπους θεατές μέσω από τις συγκλονιστικές εικόνες που θα κάνουν και πάλι τον γύρο του κόσμου.

TAGS: , ,

POST A COMMENT