Η ομάδα LG Αθλητές του Αύριο παρακολούθησε το σεμινάριο Basketball school της Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ.

Παράλληλα με τις προπονήσεις και τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας, οι 20 “LG Αθλητές του Αύριο” της LG Electronics Hellas στην Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. παρακολούθησαν το σεμινάριο εκμάθησης τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ “Basketball school” της Eurohoops Academy. Το Basketball school αποτελεί ένα θεωρητικό μάθημα που γίνεται από τον Head Coach & Basketball Director της Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. και περιλαμβάνει προβολή και ανάλυση στιγμιότυπων μπάσκετ από αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης Euroleague.

Με τη δύναμη των προϊόντων της LG, οι 20 αθλητές εκπαιδεύτηκαν μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης διάταξης που περιλάμβανε μια LG οθόνη. Μέσω της διάταξης αυτής τα παιδιά παρακολούθησαν στιγμιότυπα από μεγάλους διεθνείς αγώνες μπάσκετ της Euroleague, μελέτησαν τις τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν από κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως και έμαθαν τα βασικά στοιχεία της διαδικασία λήψεων αποφάσεων σε αγώνες μπάσκετ.

Παράλληλα, με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του θρύλου του μπάσκετ Kobe Bryant, τα παιδιά παρακολούθησαν το βραβευμένο με Oscar το 2018 animation video που είχε ως θέμα την πορεία στο μπάσκετ του μεγάλου θρύλου και την τεράστια αγάπη και αφοσίωση που είχε για το άθλημα.

Για ακόμα μία φορά, η Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. και η LG υλοποίησαν καινοτόμες μεθοδολογίες εκπαίδευσης στον αθλητισμό προσφέροντας στα παιδιά ένα ειδικά διαμορφωμένο σεμινάριο που συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξή τους, καθώς η εκμάθηση τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ είναι εξίσου σημαντική με την τεχνική προπόνηση. Μέσα από τη θεωρητική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση οι αθλητές της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο έχουν την απαραίτητη κατάρτιση για να ξεχωρίσουν στο άθλημα που αγαπούν.

TAGS: , , , , ,

POST A COMMENT