Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη!

Μετά από 70 Cyphers και έξι ημιτελικούς, οι καλύτεροι B-Boys του πλανήτη συναντιούνται στις 14 Νοεμβρίου στο Palazzo dei Congressi της Ρώμης για 1-on-1 battles, με σκοπό να αναδειχθεί ο απόλυτος νικητής του Red Bull BC One. Συντονιστείτε στο Red Bull TV ή στο redbullbcone.com και παρακολουθήστε ζωντανά στις 22:15 ώρα Ελλάδος τον σημαντικότερο διεθνή b-boy διαγωνισμό!

P-20151018-00245_HiRes JPEG 24bit RGB

Πέρυσι, χιλιάδες θεατές από όλα τα μέρη του κόσμου παρακολούθησαν το b-boy Menno από το crew Red Bull BC One All Stars, να κερδίζει την πρωτιά στο Παρίσι, και φέτος ο σπεσιαλίστας του flow, επιστρέφει για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Όμως ο Menno έχει να αντιμετωπίσει τη νέα γενιά των B-Boys. Κάθε χρόνο τα στοιχήματα ανεβαίνουν και ο διαγωνισμός γίνεται όλο και πιο δύσκολος, καθώς οι b-boys συνεχίζουν να εξελίσσουν την τέχνη τους. Ανάμεσα στην τελική 16άδα της Ρώμης συμπεριλαμβάνονται ο Victor από τις ΗΠΑ (δύο φορές πρωταθλητής στη Βόρεια Αμερική), ο Lil Zoo από το Μαρόκο (τρεις φορές πρωταθλητής στη Μεσανατολική Αφρική), και το wildcard της Αγγλίας ο Sunni, ο καθένας εκπροσωπώντας με τη σειρά του το μέλλον του breaking. Εκεί θα είναι και ο Killa Kolya, ο πρώτος b-boy από το Καζακστάν που εμφανίζεται σε παγκόσμιο τελικό με το Red Bull BC One να εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. O MC Supernatural (ΗΠΑ) θα είναι ο host της βραδιάς και ο Γάλλος DJ Marrrtin θα αναλάβει τα decks. Οι κριτές της βραδιάς είναι οι Cico (Ιταλία), Wing (Νότια Κορέα), Poe (ΗΠΑ), Lamine (Γαλλία) και Focus (Φιλανδία).

Gravity of the USA competes at La Grande Halle de la Villette during the Red Bull BC One World Final in Paris, France on November 29th 2014. // Romina Amato/Red Bull Content Pool // P-20141130-00055 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

To b-boying έχει διανύσει πολύ δρόμο από τη γέννησή του στο Νότιο Μπρονξ στα τέλη της δεκαετίας του 1970 μέχρι σήμερα. Πλέον, είναι μια ακμάζουσα παγκόσμια κοινότητα που επιτρέπει στους χορευτές να ταξιδέψουν στον κόσμο, να ανταγωνιστούν, να μάθουν, να διδάξουν και να αναπτυχθούν, όλα αυτά στο όνομα της Hip-Hop κουλτούρας. Και ενώ το b-boying συνεχίζει να ανοίγει το δρόμο του στον mainstream τρόπο διασκέδασης, μέσα από blockbuster ταινίες και από την τηλεόραση, ο Omar “RoxRite” Delgado και ο Ali “Lilou” Rambdani, δύο από τους καλύτερους B-Boys του πλανήτη, πρωταθλητές του Red Bull BC One και ιδρυτικά μέλη του Red Bull BC One All Stars, σκηνοθετούν τη δική τους τηλεοπτική σειρά! Με τα b-boys crews να μπαίνουν στο μικροσκόπιο, το Crew Code, που αποτελείται από 8 δεκάλεπτα επεισόδια, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Red Bull TV και είναι η μόνη ιστορία που έχει ειπωθεί από δύο πρωτοπόρους του είδους.

Gravity (L) of the USA competes against Mounir of France (R) at La Grande Halle de la Villette during the Red Bull BC One World Final in Paris, France on November 29th 2014. // Romina Amato/Red Bull Content Pool // P-20141130-00147 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

TAGS: ,

POST A COMMENT