O Kelly Slater έσωσε μητέρα και παιδί από τεράστιο κύμα στην Χαβάη

Χθες είδαμε τι μπορεί να κάνει το “Jaws” ακόμα και στους πιο ικανούς surfers. Φανταστείτε τώρα τι μπορεί να κάνει σε μία μητέρα και ένα παιδί. Ακόμα κι αν αυτοί περπατάνε δίπλα στη θάλασσα!
Η Sarah White ήταν μαζί με τον 22 μηνών γιο της Van, όταν ένα από τα τεράστια κύματα της Χαβάης τους παρέσυρε από την ξηρά και τους πέταξε μέσα στο νερό! Ενώ η μητέρα αγωνιούσε για το πως θα σώσει το παιδί της, ο 11 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του surf, Kelly Slater έτυχε να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή.
Ο μύθος του surf έσπευσε να τους σώσει και να τους βγάλει έξω, μαζί με την βοήθεια και άλλων που ακολούθησαν στη συνέχεια. Όπως είπε ο ίδιος αργότερα, στάθηκε σ’ ένα σημείο που συνήθως δεν στέκεται, και έτσι έτυχε να δει το περιστατικό. Μάλιστα το επόμενο πρωινό επισκέφθηκε την οικογένεια για να δει πως είναι όλοι καλά.
Όπως είναι φυσικό οι γονείς είναι ευγνώμονες για την βοήθεια που τους προσέφερε, με τον Slater να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και να τονίζει πως δεν έκανε και κάτι σπουδαίο. Γι’ αυτό είναι “legend”.

TAGS: ,

POST A COMMENT