Night Surfing at Wavegarden: Τόσο μαγικά είναι να σερφάρεις τη νύχτα

Στην Wavegarden είναι ειδικοί στο να κατασκευάζουν κύματα με την βοήθεια της τεχνολογίας. Και αυτοί οι απίθανοι τύποι εκεί στη Βόρεια Ισπανία αρέσκονται να βάζουν συνέχεια νέες προκλήσεις στον εαυτό τους.
Αυτή την φορά θέλησαν να δουν πως είναι να κάνεις surf τη νύχτα, χρησιμοποιώντας ένα state-of-the-art φωτισμό, έτσι ώστε να μπορεί ο κόσμος να απολαμβάνει το αγαπημένο του σπορ τις κρύες μέρες του χειμώνα όταν γυρίζει αργά από την δουλειά και δεν υπάρχει πολύ φως.
Οι διάσημοι λοιπόν surfers Vincent Duvignac (πρώην πρωταθλητής Ευρώπης), Natxo Gonzalez, Axi Muniain και Asier Maqueda ανέβηκαν στις σανίδες τους και δοκίμασαν αυτό το ενδιαφέρον project, που δείχνει το δρόμο ακόμα και στους μελλοντικούς νυχτερινούς αγώνες. Η δυνατότητα που δίνει στους surfers να έχουν εξαιρετική εικόνα για τα κύματα που πλησιάζουν, τον σχηματισμός τους και όλα τα υπόλοιπα είναι κάτι το πρωτόγνωρο.
Με τον φωτισμό να είναι πολύ προσεκτικά τοποθετημένος κάτω από το νερό, από τις γωνίες κλίσης μέχρι την ένταση και τα χρώματά του, η εμπειρία που θα δείτε στο παρακάτω video είναι μοναδική. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία ματιά από το μέλλον.

TAGS: , ,

POST A COMMENT