Κατακτήστε νέες κορυφές στο Mont Blanc με το Street View του Google Maps!

Aπό σήμερα όλοι οι λάτρεις του σκι και του βουνού γενικά μπορούν να κατακτήσουν τις κορυφές στα μαγευτικά όρη του Mont Blanc με το Street View στους Χάρτες της Google!
Μέσω του Street View και σε συνεργασία με παγκοσμίως γνωστούς φωτογράφους των Άλπεων, σκιέρ, αναρριχητές και δρομείς που περισυνέλεξαν τα στοιχεία, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τη μαγευτική πανοραμική θέα του Mont Blanc. Η ομάδα του Street View ήταν σε θέση να «αιχμαλωτίσει» το πνεύμα του όρους που λίγοι καταφέρνουν να δουν από κοντά. Τρέξτε στην κορυφή με τον Kilian Jornet, που κατέχει το ρεκόρ ταχύτητας διασχίζοντας το Mont Blanc μόνο σε 4 ώρες και 57 λεπτά!

Shooting Kilian SV_BTS Still WOB

Κάντε αναρρίχηση στον πάγο με τον Ueli Steck ή πηγαίνετε στα βαθιά με την πρωταθλήτρια σκιέρ Laetitia Roux και τον διάσημο Patrick Gabarrou. Μπορείτε να μάθετε ακόμη για την κλιματική αλλαγή και την επίδρασή της στο βουνό από τον Patrick Gabarrou. Τέλος, αν επιλέξετε να τρέξετε στο Mont Blanc με κάποιον από τους διάσημους σκιέρ, ελπίζουμε να απολαύσετε τα ύψη του πιο όμορφου αλλά και επικίνδυνου βουνού της Ευρώπης.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο επίσημο blogpost της Google!

TAGS: , ,

POST A COMMENT