Το καλοκαίρι τελειώνει αλλά οι action cams ποτέ!

Έχεις action cam; Άρα ξέρεις. Ξέρεις πόσο χρήσιμη αποδεικνύεται τελικά για να τραβάς videos εν δράσει, για selfies, για wide φωτογραφίες ενός απίστευτο τοπίου. Δεν έχεις; Θα το καταλάβεις μόλις πάρεις μια, ή δοκιμάσεις ενός φίλου σου.

Το καλό είναι πως οι οικονομικές επιλογές στον τομέα των action cams είναι, πλέον, αρκετές και ποιοτικές. Πάρε για παράδειγμα, ας πούμε, αυτήν εδώ:

fn-q6ydy

Πρώτον, είναι κούκλα. Δεύτερον, καταλαβαίνεις αμέσως πως τραβά 4K video και πως είναι αδιάβροχη για πολλά μέτρα βάθος. Και θα έχεις δίκιο. Έχει αισθητήρα 16 Mpixels (F/2.8) με 170 μοίρες FOV και με τη θήκη που βλέπεις, μπορεί να λειτουργήσει έως και 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!

fn-q8ejy

Ζυγίζει μόλις 61 γραμμάρια και μπορεί να κάνει λήψη 4K video στα 15 FPS, 1080p video στα 60 FPS και 720p στα 120FPS. Φυσικά διαθέτει δυνατότητες Wi-Fi και έχει micro HDMI έξοδο και microUSB, ενώ υποστηρίζει time lapse ληψεις, loop recording και ρύθμιση του white balance. Δε θα μπορούσε να απουσιάζει η οθόνη από το πίσω μέρος της, διαγωνίου 2 ιντσών με ανάλυση 960×240 pixels, ώστε να τη ρυθμίζεις αλλά και να βλέπεις τις λήψεις σου. Να τονίσω πως για λήψη 4K χρειάζεται μια Class 10 microSD κάρτα.

fn-qkeqe

Και πάμε σε αυτό που μας «καίει» συχνά, τις βάσεις και τα αξεσουάρ. Αδειάστε ένα συρτάρι γιατί θα σας χρειαστεί! Αδιάβροχη θήκη, handle bar mount, quick release base, protective backdoor, j-hook buckle, fixed βάση, quick release clip, 4 διαφορετικά mount adapters, 2 βάσεις για κράνος, straps και ένα wire strap. Κοινώς, αυτή η action cam μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και να παραμείνει σταθερή ό,τι κι αν κάνεις!

Εκτός από κίτρινο, μπορείς να την αποκτήσεις και σε μαύρο ή σε λευκό χρώμα. Κοστίζει 99 ευρώ και θα την βρείς εδώ! Και μετά στείλε μας ένα video σου για δημοσίευση!

TAGS:

POST A COMMENT