Κάθεστε καλά; H GoPro ανακοίνωσε το πρώτο της drone, το Karma!

Πιστέψτε μας, αυτή η μέρα δεν είναι ίδια με τις άλλες. Ξεκινάει μία καινούργια εποχή για την GoPro και τα ίδια τα extreme sports. 
Αν θέλατε να δείτε μία εταιρεία να ανοίγει τις κουρτίνες και επιτέλους να κάνει τα αποκαλυπτήρια του drone της, αυτή ήταν η GoPro. Γιατί είναι η εταιρεία που έχει συνδυάσει όσο καμία το όνομά της με το action και το drone είναι το πιο action gadget μπορείτε να φανταστείτε εν έτει 2016. Το Karma λοιπόν (όχι το δικό σου) αλλά της GoPro είναι το πρώτο της drone για το οποίο έως τώρα γνωρίζατε λίγα, μόνο teasers και άλλα σχετικά. Τώρα ξέρετε τα πάντα.

karma-640x361

Tο quadcopter της εταιρείας αποκαλύφθηκε στο σημερινό event της στην Καλιφόρνια μαζί με δύο action cameras, όμως φυσικά αυτό έκλεψε την παράσταση. Είναι μία εύκολη στη χρήση πρόταση, που διαθέτει αναδιπλούμενο design και αποθηκεύεται εύκολα, ενώ μπορείτε να την μεταφέρετε παντού μέσα σε ένα μικρό βαλιτσάκι που σας προσφέρει η GoPro.
Ο έλεγχος του είναι πανεύκολος με τη βοήθεια ενός clamshell controller που διαθέτει οθόνη αφής στο ένα μέρος και 2 joysticks στο άλλο καθώς και ελάχιστα πλήκτρα (δείτε την ακόλουθη φωτό).
Το GoPro Karma μπορεί να συνεργαστεί με τις action cams της εταιρείας, τις νέες Hero 5 Black, Hero 5 Session αλλά και την Hero 4.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ.

TAGS: , ,

POST A COMMENT