Ετοιμάσου για τις πιο cool και xtreme φωτογραφίες & videos με το Samsung Galaxy Note 9!

Για να κάνεις recording τα backflips ή τα τρελά άλματα σου χρειάζεται πάντοτε να διαθέτεις και την κατάλληλη κάμερα είτε έχεις στην κατοχή σου μία action-camera, είτε ένα άκρως ποιοτικό και πανίσχυρο smartphone. Για όλους εκείνους που θέλουν να νικούν το φόβο και να καταγράφουν τις πιο τρελές στιγμές τους με την κάμερα του Smartphone τους, τότε η νέα ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy Note 9 είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει αμέσως την καρδιά τους και θα τους επιτρέψει να κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις.

IMG-386fc973da0fa4fd309b0d12f83b428a-V

Το μυστικό του Samsung Galaxy Note 9 βρίσκεται στo πραγματικά state-of-the art camera setup του που είναι τόσο εξελιγμένο που… σκέφτεται! Συγκεκριμένα, η «έξυπνη κάμερα» του Note 9 μπορεί να αναλύσει το κάθε αντικείμενο και στη συνέχεια να το κατηγοριοποιήσει σε 20 διακριτές κατηγορίες (με πιο απλά λόγια το smartphone μπορεί να καταλάβει εάν βρίσκεσαι σε μία αμμώδη παραλία και απέναντι σου απλώνονται τα κύματα για surfing ή στο ποτάμι για rafting). Και φυσικά η λειτουργία της Intelligent Camera πάει ένα βήμα παραπέρα , καθώς αυτόματα προσαρμόζει τα χρώματα, την ισορροπία του λευκού, το contrast και το brightness. Όμως τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ, καθώς η λειτουργία Flaw Detection αντιλαμβάνεται το πότε υπάρχει μία ατέλεια στην εκάστοτε φωτογραφία (όπως για παράδειγμα είναι το motion blurring  ή ο ελλιπής φωτισμός).

IMG-1c55980a9bce8d3e9d2d8f98cc00cc4d-V

Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το Galaxy Note 9 διαθέτει υποστήριξη για true HDR, που σημαίνει ακόμη πιο εμπλουτισμένες HDR φωτογραφίες, ενώ το μεταβλητό διάφραγμα μιμείται αυτά που βλέπει το ανθρώπινο μάτι (αυτό σημαίνει πλήρη αντίληψη του φωτισμού που επικρατεί στο περιβάλλον). Ακόμη κι εάν το φως είναι ελάχιστο την ώρα που κάνεις τα parkour κόλπα σου, οι κάμερες του Note 9 θα αποτυπώσουν στην εντέλεια την κάθε σου στιγμή. Και επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι στον κόσμο των extreme sports, τα super slow-motion videos προσφέρουν το κάτι άλλο, η νέα ναυαρχίδα της Samsung «γεννήθηκε» για να τραβάει slow-mo videos, καθώς προσφέρει κινηματογραφικές ταχύτητες που είναι 4 φορές πιο «αργές» από τα υπόλοιπα smartphones της αγοράς, ενώ μάλιστα δεν απουσιάσει και η δυνατότητα για αυτόματο video recording.

IMG-cd3ddc4105760ba489d36155c2ed897e-V

Μιλώντας λίγο πιο τεχνικά, το πανίσχυρο Galaxy Note 9 έρχεται με ένα camera setup που φέρει διπλές κάμερες στο rear τμήμα του με dual optical image Stabilization (IOS) που συνδυάζει ευρυγώνιο φακό (Super Speed Dual Pixel 12MP AF/ F:1.5 – 2.4) και τηλεφακό που επιτρέπει 2X optical zoom και 10x digital zoom. Από την εξελιγμένη ναυαρχίδα της Samsung δεν λείπει η εμπρόσθια “selfie cam” με ανώτερη ποιότητα ανάλυσης στα 8MP. Φυσικά, στα παραπάνω προσθέστε το ταχύτατο οκταπύρηνο chipset, τα 6GB ή 8GB RAM και τα 256 ή 512GB αποθηκευτικού χώρου και θα έχετε στα χέρια σας ένα ανεπανάληπτα πανίσχυρο smartphone. Τέλος, το Note 9 διαθέτει πιστοποίηση IP68 που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει στη σκόνη και στο νερό (μέχρι βάθος 1.5 μέτρου για χρονική διάρκεια 30 λεπτών). Βλέποντας τα παραπάνω, ο λάτρης των extreme photos και videos μάλλον δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να γράψει ιστορία, νικώντας τον φόβο!

TAGS: , , , , , ,

POST A COMMENT