To A-Bike Electric είναι το πιο ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο στον κόσμο

Έχετε σκεφτεί κάποιες φορές να δοκιμάσετε να μετακινηθείτε με ποδήλατο στην πόλη, αλλά αμέσως το ξεχνάτε. Είναι πολύ μεγάλο, δεν μπαίνει εύκολα στο μετρό, ιδρώνεις μέχρι να φτάσεις στην δουλειά και έχεις και τον φόβο μη στο κλέψουν.
Το A-Bike Electric ήρθε για να δώσει λύσεις σε όλα αυτά τα θέματα. Είναι το πιο ελαφρύ και compact ηλεκτρικό ποδήλατο, μία μοναδική λύση για όσους θέλουν και κινηθούν στους δύο τροχούς χωρίς να κουραστούν. Διαθέτει μπαταρία 24V η οποία κάνει την κίνηση σας πολύ εύκολη και μπορεί να παρέχει με μία φόρτιση αυτονομία μέχρι 25 χιλιόμετρα.
Διπλώνει πανεύκολα και μαζεύεται τόσο πολύ ώστε να μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στην δουλειά, μέσα στο ταξί, ή να κινηθείτε με αυτό στο χέρι ανάμεσα στον κόσμο.
Για περισσότερες λεπτομέρεις τσεκάρετε την σελίδα του project στο Kickstarter και αποφασίστε μόνοι σας εάν πραγματικά αξίζει μία ευκαιρία. Πάντως έχει ήδη πιάσει τον στόχο του κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος το έχει ήδη εκτιμήσει και θα ήθελε να το δει να βγαίνει στην παραγωγή.

TAGS: , ,

POST A COMMENT