Το Trackimo σε ακολουθεί όπου κι αν πας!

Σκέψου λίγο αυτό: Εσύ, να βρίσκεσαι αμέριμνος πάνω σε απόκρημνες διαδρομές ή δύσκολα κύματα, απομακρυσμένος από τη ρουτίνα και τον πολιτισμό, μόνο εσύ περιτριγυρισμένος από την αδάμαστη φύση… και ξαφνικά συμβαίνει κάτι απρόοπτο.

 

Συμβαίνει. Έχει συμβεί σε εμένα, έχει συμβεί και σε εσένα και μπορούμε να ευχαριστούμε και οι δύο την τύχη μας που είμαστε ακόμα εδώ και δεν καταλήξαμε σαν τον Aron Ralston (James Franco) στο 127 hours, να κάνουν τα ατυχήματα μας ταινίες του Hollywood.

Και εδώ μπαίνει στην υπόθεση το Τrackimo. Το Τrackimo είναι μία μικρή συσκευή εντοπισμού, που επιτρέπει την άμεση εκπομπή των συντεταγμένων της, καθώς και του ατόμου που τη μεταφέρει.

trackimo-2-640x4261

Πλήρως άνετο και φορητό, με βάρος στα 42 γραμμάρια και μέγεθος 47mm x 40mm x 17mm, το trackimo μπορεί να αποδειχθεί αναντικατάστατος σύντροφος για τους λάτρεις του βουνού και της θάλασσας, καθώς στη συσκευασία του περιλαμβάνεται αδιάβροχη θήκη, αλλα και πολλά ακόμη αξεσουάρ (κλιπάκι ζώνης, βέλκρο στερέωσης, μαγνήτης στερέωσης κ.λπ.) για να το διατηρείς πάνω σου με ασφάλεια και σιγουριά, ακόμα και στις πιό extreme συνθήκες.

WaterSports-WindSurfing-01-640x425

 

Εκτός από την προσωπική σου προστασία, το Τrackimo μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση των αγαπημένων σου, όπως είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά, άτομα επίφοβα δηλαδή αν χαθούν. Τεράστια χρησιμότητα μπορεί να έχει η συσκευή και για τα αγαπημένα σου κατοικίδια. Τέλος, το Τrackimo μοιάζει ιδανικό για δικλείδα ασφαλείας, σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου ή της μηχανής, ακόμα και αν χάσεις τον εξοπλισμό σου.

Ένα “must-have” αξεσουάρ για τις μεγάλες εξορμήσεις σου που λειτουργεί απλά, οικονομικά και αποδοτικά, χωρίς να καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει! Περισσότερες πληροφορίες στοwww.trackimo.com.gr.

 

This entry was posted in MORE. Bookmark the permalink.

POST A COMMENT