Νέο τεστ ανθεκτικότητας για τα κινητά Cat® στην καμπάνια “Built for it”

Σε μία νέα επικοινωνιακή καμπάνια που φέρει τον τίτλο “Build for it”, τα κινητά της Cat® δοκιμάζονται σε πραγματικά μοναδικές συνθήκες, ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός ανθεκτικότητάς τους. 

Συγκεκριμένα, στην ταινία “Gravity”, τη δεύτερη σύντομη ταινία της σειράς, διαθέσιμη στο 

, βλέπουμε τη ναυαρχίδα των κινητών της Cat®, το ανθεκτικό smartphone Cat® B15, να επιβιώνει στην ύστατη πρόκληση.

Το Cat® B15 αποδεικνύει ότι έχει κερδίσει το δικαίωμα να φέρει το λογότυπο της Cat®, αφού ενώ ρίπτεται από τα 9 μέτρα σε νερό, συλλέγεται και τοποθετείται μαζί 600 ακόμα Cat® B15 για να περάσει από πάνω τους -και ενώ βρίσκονται σε λειτουργία- ένας φορτωτής 277D, βάρους 4,6 τόνων! Μετά από αυτό το απίστευτο τεστ ανθεκτικότητας και οι 600 συσκευές φαίνονται ανέπαφες. Ανθεκτικά, γερά και αξιόπιστα, ανεξάρτητα από την πρόκληση, τα προϊόντα της Cat®  είναι «Φτιαγμένα γι’ αυτό». 

Ειδικά σχεδιασμένο για λειτουργία σε σκληρές συνθήκες, με μεγάλη οθόνη 4 ιντσών με πολλά σημεία αφής και δυνατότητα χειρισμού με υγρά χέρια, το Cat® B15 είναι επίσης αδιαπέραστο στη σκόνη και ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Μπορεί να επιβιώσει από πτώση 1,8 μέτρων και να βυθιστεί σε 1 μέτρο νερού έως και 30 λεπτά. Η συσκευή διατίθεται με αποσπώμενη μπαταρία 2000mAh και χρόνο ομιλίας έως 16,3 ώρες, είναι εξοπλισμένη με την έκδοση Android 4.1 (Jelly Bean) και διπύρηνο επεξεργαστή 1 GHz.

Το Cat B15 διατίθεται στα καταστήματα Wind , Media Markt, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public στην τιμή 

των 349€.

Stay tuned εδώ: https://www.facebook.com/CatPhonesFansGreeceCyprus

This entry was posted in MORE. Bookmark the permalink.

POST A COMMENT