Η Oysho καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα νέο αθλητικό γεγονός εμπνευσμένο από το σερφ!

Η Oysho γιόρτασε στην Αθήνα στο Cape Sounio, στο Σούνιο – Αττικής, το πρώτο πολυπληθές μάθημα της Oysho Surf’s Up στην Ελλάδα, μία νέα αθλητική τεχνική που προέρχεται από την Αμερική, η οποία συνδυάζει τη γυμναστική με το σερφ και έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει τα οφέλη της αερόβιας άσκησης, την ενδυνάμωση και την ισορροπία με τη χρήση μιας σανίδας του σερφ, αλλά χωρίς να χρειάζεται νερό.

Η περιοδεία της Oysho Surf’s Up έκανε στάσεις στη Λισαβόνα, Παρίσι, με τελικό προορισμό την Αθήνα στις 30 Ιουνίου, όπου η πρέσβειρα της χώρας Ευαγγελία Τσιορλίδα μαζί με την Εφή Βράκα και την Γκαμπριέλα Χατζηδαμιανού έδωσαν μαθήματα μαζί με άλλους συμμετέχοντες, σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους της Αττικής, ολοκληρώνοντας την περιοδεία της Oysho Surf’s Up για αυτό το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, που κράτησε μία ώρα και ήταν σχεδιασμένο για κάθε είδους κοινό, οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να εξασκήσουν μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές εξάσκησης για αυτό το καλοκαίρι και έζησαν μια εμπειρία που συνδέεται με τον κόσμο των αθλημάτων και την υγιεινή ζωή.

Η Oysho έχει εμπνευστεί από τους τροπικούς παραδείσους και την άσκηση του σερφ για να παρουσιάσει μία πολύχρωμη εμπριμέ κολεξιόν με φωτεινές, μονόχρωμες, σατέν πινελιές και πράσινα χρώματα που κάνουν αυτή την κολεξιόν απαραίτητη για φέτος το καλοκαίρι.

IMG_5064

Οι πρέσβειρες της Oysho Surf’s Up

Η Lucía Martiño άρχισε να κάνει σερφ στις παραλίες της Αστούριας σε ηλικία έντεκα χρονών και είναι τρεις φορές πρωταθλήτρια Ισπανίας στο σερφ. Επίσης, έφτασε στην 45η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του γυναικείου πρωταθλήματος στο σερφ. Στα 22 της χρόνια, η Teresa Almeida κατέχει ήδη τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του bodyboard. Επίσης, αυτή η Πορτογαλέζα κατέχει τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Με καταγωγή από την Ισπανία, η Victoria Vergara αποτελεί αυτή τη στιγμή μέλος του World Long Board Championship tour, και κατέχει την 13η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και την 2η στην Ευρωπαϊκή. Η Ευαγγελία Τσιορλίδα συνδυάζει το επάγγελμά της ως αθλητικογράφος με το μεγάλο της πάθος, το σερφ. Η Ευαγγελία εργάζεται στην ελληνική τηλεόραση πάνω από δέκα χρόνια και συμμετέχει σε τουρνουά και εκδηλώσεις σ’ όλο τον κόσμο που σχετίζονται με τον κόσμο του αθλήματος.
#oyshosurfsup

TAGS:

POST A COMMENT