Δείξε το Δρόμο μέχρι την κορυφή του Ολύμπου με την WIND Running Team

Στο μυθικό «βουνό των θεών» για τον μοναδικό Olympus Marathon θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 η ομάδα της WIND.

Ο Οlympus Marathon συγκεντρώνει αθλητές απ όλο τον κόσμο οι οποίοι καταφθάνουν για να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα με διεθνή ακτινοβολία και να απολαύσουν ένα βουνό που εκτός από Εθνικό Πάρκο, έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO ως ένα «Μνημείο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς». Η WIND Running Team θα βρίσκεται εκεί για μια ακόμη χρονιά στηρίζοντας τη διοργάνωση αλλά και τους αθλητές της Γλυκερία Τζιατζιά και Γιώργο Διαλεκτό.

OlympusMarathon_Glykeria Tziatzia

Με μήνυμα “Δείξε ποιος Είσαι” η WIND δίνει για 7η χρονιά το «παρών» σε αγώνες δρόμου και ορεινούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Από το 2011 μέχρι σήμερα τα μέλη της WIND Running Team, της ομάδας εργαζομένων, συνεργατών και φίλων της εταιρείας, τρέχουν για καλό σκοπό, έχοντας προσφέρει περισσότερα από 600.000€ σε 60 τουλάχιστον φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης με κύριο μέλημα τα παιδιά.

AHM2017-Nikos_Karanikolas-7819

Έχοντας ήδη περάσει στα μισά του 2017, το καλεντάρι της ομάδας είναι γεμάτο επιτυχίες, αγώνες και χιλιόμετρα για καλό σκοπό. Η ομάδα «τρέχει» από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα συμμετέχοντας φέτος σε 18 συνολικά αγώνες. Μαζί της και οι Πρωταθλητές Μάγδα Γαζέα, Κώστας Γκελαούζος, Μάρκος Γκούρλιας, Χρήστος Καλλίας, Αναστασία Καρακατσάνη, Γιώργος Διαλεκτός και Γλυκερία Τζιατζιά οι οποίοι κάθε φορά δείχνουν ποιοι είναι, αναλαμβάνοντας τον ξεχωριστό ρόλο των πρεσβευτών της WIND Running Team. Παράλληλα, δημοφιλείς Έλληνες, καλλιτέχνες ηθοποιοί, τραγουδιστές και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα, στηρίζοντας τον κοινωφελή σκοπό της εταιρίας.

Δες το videographic https://youtu.be/jRAel42gqQQ και #deiksepoioseisai το υπόλοιπο της χρονιάς με την πιο δυναμική ομάδα. Για νέα, αγώνες, προσφορές, διαγωνισμούς, φωτογραφίες και βίντεο ακολούθησε την ομάδα στα social media: www.facebook.com/windrunningteam και www.instagram.com/windrunningteam_gr

TAGS: , ,

POST A COMMENT